Izrada internet stranica za apartmane, privatni smještaj i agencije u turizmu.

Karakteristike i prednosti naših internet stranica za Vaš smještaj

Moderan dizajn

Moderan, funkcionalan i u potpunosti prilagođen dizajn stranice prema potrebama iznajmljivača.

Prilagođeno svim uređajima

Stranica optimizirana za sve dimenzije ekrana i pretraživača kojima se pristupa.

Sinkronizacija

Sinkoronizacija kalendara zauzetosti sa najpoznatijim portalima (Booking.com, Airbnb).

SSL certifikat

SSL certifikat jamči sigurnu komunikaciju na vašoj stranici. Uključeno u cijenu izrade stranice.

Proces izrade

Osmišljavanjem dizajna, slaganjem strukture i funkcionalnosti započinjemo proces izrade internet stranice. U ovoj fazi pozorno razmatramo želje klijenta te se njima prilagođavamo.

Ideje i skice pretvaramo u funkcionalnu stranicu spremnu za drugu fazu; unošenje sadržaja (tekstova i opisa), fotografija te ostalog dostavljenog materijala.

U drugoj fazi provjeravamo dostavljeni materijal, unosimo u bazu već kreirane internet stranice.

Pročitajte naše savjete kako dostaviti kvalitetan sadržaj i time svoju stranicu učinili još kvalitetnijom.

  • Uvodni tekst dobrodošlice, opis smještaja, lokacije i dodatnih sadržaja
  • Pojedinačni tekst svake jedinice (kratki uvodni tekst i detaljni sadržaj); broj soba, kreveta, veličine prostorija i popis svih uređaja u smještajnoj jedinici
  • Dodatne napomene kao što su kućni red, vrijeme dolaska/odlaska, uvjeti rezervacije i otkazivanja.
  • Fotografije visoke rezolucije pejzažno orjentirane (min. rezolucija 1900×1200 px)
  • Fotografije svih smještajnih jedinica
  • Fotografije grada/mjesta u kojem se nalazi objekt za iznajmljivanje, fotografije obližnjih plaža, atrakcija i znamenitosti

Još malo i gotovo … 

Ova faza podrazumijeva postavljanje stranice na hosting i povezivanje sa odabranom domenom. (U cijenu izrade internet stranice je uključena 1 .com domena i hosting paket).

Slijedi testiranje brzine, i postavljanje osnovnih elemenata za SEO optimizaciju. Spremnu i testiranu nternet stranicu isporučujemo kao gotov proizvod. 

Često postavljana pitanja

Vlastita internet stranica služi kao direktan kanal prodaje i komunikacije sa potencijalnim gostima. Gosti Vas mogu kontaktirati direktno putem email-a, telefona ili kontakt forme na stranici. Ovime dajete gostima mogućnost izravne rezervacije po povoljnijim cijenama, izbjegavajući visoke provizije portala i agencija preko kojih ste se do sada oglašavali.

Na svojoj internet stranici možete gostima prezentirati nove ponude, dodatne sadržaje koje nudite uz smještaj (restorani ili aktivnosti). Internet stranicom šaljete poruku o ozbiljnosti i profesionalnosti u poslovanju, direktnu komunikaciju i fleksibilnost će gost posebno cijeniti. Izdvojite se od konkurencije i izgradite brend.

Da, u svim paketima za izradu internet stranice uključena je jedna .com domena. Predložit ćemo vam najprikladniji naziv Vaše nove domene, ovisno o nazivu vašeg smještaja. Domena treba biti što kraća, upečatljiva i lako pamtljiva kako bi je i tražilice bolje rangirale prilikom pretrage.

Da, svaka stranica posjeduje alat za sinkronizaciju sa svim vodećim online servisima za oglašavanje smještaja; Booking.com, Airbnb, Agoda,  Homeaway, …

Cijena osnovnog paketa izrade internet stranice je jednokratno 4999 kn za objekt do 5 smještajnih jedinica. Svaka dodatna jedinica se naplaćuje jednokratno 300,00 kn.

U cijenu izrade stranice je uključeno sljedeće: 

  • Izrada stranice, njeno postavljanje na hosting i povezivanje sa odabranom domenom
  • Unos svih tekstova i podataka, fotografija i prijevoda
  • Povezivanje stranice sa Google Analytics korisničkim računom za pregled broja posjeta i vođenje statistike o pregledima.

*Tekstovi, opisi, fotografije i prijevodi nisu uključeni u cijenu. Navedeni materijal je potrebno dostaviti prije početka izrade stranice.

© 2019TORO Dizajn