Važnost internet stranice za restoran

Jeste znali da većina korisnika potragu za restoranom započinju online pretragom? Ova informacija i ne ćudi kad znamo da se mnogi žele informirati o vrsti hrane i usluzi koju nudite i prije nego zakorače u vaš restoran. Veliku ulogu na konačan odabir restorana imaju upravo informacije iz vaše digitalne prezentacije ugostiteljskog objekta. U vremenu kada konkurencija jača iz dana u dan, važno je istaknuti se, biti drugačiji od drugih i vidljiviji što većem broju potencijalnih gostiju.

Učinite da se korisnici vaših usluga osjećaju posebno.

Funkcionalna i lijepo dizajnirana internet stranica je uz kvalitetu hrane i uslugu jedan od ključnih elemenata za uspjeh. Ona nudi potrebne informacije i potiče korisnika na “akciju”, posjet restoranu ili rezervaciju.

Prvi dojam

Svega nekoliko sekundi korisnik predaje pažnju vašem sadržaju, stoga je bitno ostaviti prvi dojam na korisnika i zadržati ga na stranici. Jedna od prvih stvari koje gosta zanima o vašem restoranu je vrsta hrane koju poslužujete, cijena i atmosfera.

Sadržaj

Sigurno vodite računa o dizajnu jelovnika u vašem restoranu, isto je potrebno i za online jelovnik. Korisnicima ponudite kompletan i pregledan online jelovnik sa kartom pića i fotografijama.

Impresivne fotografije

Ljudi su vizualna bića, impresionirajte posjetitelje atraktivnim i kvalitetnim fotografijama te svoju ponudu učinite primamljivom. Neka vaše fotografije zaista govore više od 1000 riječi.

Kontakt podaci

Kontakt podaci su vrlo bitna informacija i trebala bi biti lako dostupna. Posjetiteljima vaše stranice i budućim gostima će od velike koristi biti ako na stranici pronađu i mapu lokacije.

Uz kontakt podatke važno je istaknuti ispravno napisane i redovito ažurirano; radno vrijeme, adresu i kontakt telefon.


Nadamo se da će vam ovaj tekst i smjernice biti korisne za odluku o izradi nove stranice za svoj restoran. Čak i ako se ne želite reklamirati, oslanjate se na preporuke, budite prisutni i online. Kvalitetna i suvisla internet stranica će vam dati ne nametljivu prednost u odnosu na konkurenciju.

Ne želite ništa prepustiti slučaju, i voljeli bi unaprijediti svoju uslugu izradom profesionalne internet stranice za svoj restoran? Slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit.

Facebook
Email
WhatsApp
© 2019TORO Dizajn